Platform Global Goals Noordenveld
Een initiatief van PvdA/Groenlinks

De opleiding tot Drentse Energiecoach aan huis is weer gestart.

Maandagavond 21 september was het zover: in Noordenveld vond de eerste van de vijf cursusavonden plaats van de opleiding ‘Drentse Energiecoach aan huis’. Er waren acht enthousiaste en gemotiveerde inwoners van de gemeente Noordenveld aanwezig. De opleiding word georganiseerd door de NMF Drenthe als uitvoeringspartner van het Drents Energieloket, en de opleiding wordt gegeven door ZuinigWonen en de NMF Drenthe. De coaches zullen, op vrijwillige basis, verkennende energiescans doen voor particuliere woningeigenaren in Drenthe.

Voor meer informatie : https://drentsenergieloket.nl/de-opleiding-tot-drentse-energiecoach-aan-huis-is-weer-gestart/

About Author


Admin