Platform Global Goals Noordenveld
Een initiatief van PvdA/Groenlinks

SDG Actie Dag


Kweekvlees uit het lab, wiskunde tegen honger, en inclusiviteit in het onderwijs. Het zijn zomaar drie thema’s die aan bod komen tijdens de virtuele SDG Action Day op 25 september. Dit jaar de SDG actiedag onder het thema Decade of Transformation kijken naar de belangrijke transities die nodig zijn om de Sustainable Development Goals te behalen in 2030. Met inspirerende sprekers en 38 verdiepende workshops hebben ze een breder programma dan ooit. Maar ook de urgentie om aan de slag te gaan is groter dan ooit met slechts 10
jaar te gaan. Dus laat je inspireren, deel je kennis en start nieuwe partnerschappen op dé dag voor SDG professionals, enthousiastelingen en studenten in Nederland.

Meer informatie:
Lees meer over SDG Action Day op de website van SDG Nederland

About Author


Admin